Ωράριο Λειτουργίας
Δευ - Παρ:
8.00 πμ - 6.00 μμ
Σάββατο:
9.00 πμ - 2.00 μμ
Κυριακή:
Κλειστά
Ολοκληρωμένη γκάμα

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε άμεσα στα ζητούμενα των πελατών σας. Για αυτό φροντίζουμε να μην σας λείψει τίποτα. Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε, γνήσια, μεταχειρισμένα και after market, από κινητήρες, αναλώσιμα, είδη φανοποιΐας, ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη, προσφέροντας μια αληθινά ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά ανταλλακτικών. Παράλληλα, διευρύνουμε διαρκώς τη γκάμα μας, παραμένοντας πρωτοπόροι στην κλαδική αγορά.

ΓΝΗΣΙΑ

AFTERMARKET

ΜΕΤΑΧΕΡΙΣΜΕΝΑ

ΓΝΗΣΙΑ

Αν τα γνήσια ανταλλακτικά είναι η επιλογή σας, στην Triaridis Group σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, ακόμη κι αν πρόκειται για μοντέλο της τρέχουσας χρονιάς! Είμαστε …μπροστά, τόσο στην κατηγορία OE (Original Equipment – πρώτης τοποθέτησης), όσο και στην κατηγορία των OES (Original Equipment Service). Στην πρώτη ανήκουν τα ανταλλακτικά που παράγονται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου και χρησιμοποιούνται κατά τη συναρμολόγησή του. Στη δεύτερη, τα ανταλλακτικά, ίδιων ή παρόμοιων προδιαγραφών με τα ΟΕ, τα οποία συνήθως είναι διαθέσιμα από το επίσημο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

AFTERMARKET

Η αγορά των aftermarket ανταλλακτικών επώνυμων κατασκευαστών, οι οποίοι όμως δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας ανταλλακτικών αυτοκινήτων με τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αποτελεί μια από τις επικρατέστερες τάσεις στην αγορά ανταλλακτικών. Κι αυτό γιατί τα ανταλλακτικά αυτά είναι εφάμιλλα με τα γνήσια και τα OEM, ενώ διατίθενται σε πιο ανταγωνιστικές τιμές. Στην Triaridis Group, αποτελούμε την πιο αξιόπιστη οδό και στον χώρο του aftermarket, φροντίζοντας όλα τα προϊόντα να πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

PIERBURG, SWAG, SACHS, LUK, HELLA, HELLA PACID, TRUCKTEC, VALEO, STABILUS, JP, NISSENS, MAHLE, ATE ΚΤΛ)

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

Όταν το budget είναι περιορισμένο, αλλά η ποιότητα παραμένει ζητούμενο, τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αποτελούν μια οικονομικά προσιτή και συμφέρουσα επιλογή, παραμένοντας αξιόπιστα και ποιοτικά, εφόσον τα προμηθεύεστε από εμάς.

Κάνοντας όλους τους απαραίτητους ελέγχους, μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι κάθε μεταχειρισμένο προϊόν που παραλαμβάνετε είναι μια αξιόπιστη επιλογή.