Ωράριο Λειτουργίας
Δευ - Παρ:
8.00 πμ - 6.00 μμ
Σάββατο:
9.00 πμ - 2.00 μμ
Κυριακή:
Κλειστά
/ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης στην αγορά ανταλλακτικών!

η αρχή

εμπειρια

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Στην Triaridis Group, ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτου το 1983, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες κινήσεις έγιναν στην εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο διαρκώς διευρυμένος κύκλος εργασιών μάς οδήγησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην εμπορία γνήσιων και aftermarket ανταλλακτικών.

Τα 40 χρόνια εμπειρίας μάς καθοδηγούν σε μια σταθερά επιτυχημένη πορεία, με στοχευμένες κινήσεις και σημαντικές κατακτήσεις. Ο αρχικός μας ενθουσιασμός γρήγορα μετατράπηκε σε ουσιαστική τεχνογνωσία, οδηγώντας στην ενσωμάτωση πλήρους γκάμας ανταλλακτικών, αλλά και στην εξειδίκευσή μας στα προϊόντα που αφορούν στις κορυφαίες μάρκες αυτοκίνησης της VW Group.

Σήμερα, διατηρούμε σταθερά το προβάδισμα και παραμένουμε στην αιχμή των εξελίξεων της αγοράς. Δέσμευσή μας; Nα είμαστε στο πλευρό κάθε επαγγελματία, υποστηρίζοντας τις ανάγκες του. Όποιο κι αν είναι το ζητούμενο στην αγορά ανταλλακτικών, η Triaridis Group είναι ο συνεργάτης που δεν θα αλλάζατε ποτέ.

img-1-blue
img-2
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Καλύπτουμε την κάθε σας ανάγκη

01

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αμεσότητα στην πράξη

02

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Μόνο το καλύτερο για σας

03

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αξιόπιστα δίπλα σας

04

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Οι δικοί σας VW ειδικοί

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ